Aparate Cafea

De ce ai nevoie de un espressor de cafea

Cei mai multi dintre noi ne incepem ziua cu o cafea buna si aromata, numai buna sa te trezeasca si sa iti ofere acea energie de care ai nevoie dimineata. Delicioasa bautura ne insoteste, mai apoi, si in zilele petrecute la birou, unde cu ajutorul ei, chiar si cele mai mari provocari par dintr-o data mai usor de trecut. Din pacate, timpul ne lipseste tuturor, asa ca nu iti permiti luxul de a astepta cateva minute bune pana se prepara o cafea obisnuita, la ibric, sau nu ai nici instrumentele necesare pentru aceasta operatiune. Si atunci, cea mai buna solutie pentru tine este un aparat de cafea.

 

Espressor, aparate de cafea si cafetiera

De prea multe ori ne lipseste rabdarea necesara studierii ofertelor, asa ca nu e de mirare ca nu stii ce sa alegi: o cafetiera sau un espressor? De aceea, am decis sa iti venim in ajutor si sa iti oferim cateva amanunte. In primul rand, trebuie sa intelegi ce le deosebeste. Aici, lucrurile sunt simple, desi amandoua sunt aparate de preparat cafeaua, ele sunt differentiate dupa modul de infuzare si concentratia cafelei obtinute. Prin urmare, daca esti genul de persoana care adora o cafea foarte aromata, intr-un timp foarte scurt, atunci espressorul este alegerea potrivita pentru tine.

 

Tipuri de espressoare

Exista trei tipuri de expressoare, iar aceastăa clasificare este realizata de specialist in functie de metodele de preparare a delicioasei licori.

 

Espressor simplu

Dupa cum ii spune si numele, este un aparat usor de folosit care foloseste plicuri sau capsule special concepute pentru tipul de aparat folosit.

 

Espressor semi-profesional

Aici nu isi mai au locul plicurile si capsulele de mai inainte, ci se foloseste cafea gata macinata. Sunt multi care il considera alegerea ideala.

 

Espresson automat

Este, de departe, preferatul celor care iubesc cafeaua aromata, deoarece este prevazut cu o rasnita proprie de cafea. Aceasta caracteristica se simte imediat in gustul aparatelor de cafea, care te va cuceri.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.