Barbaro Caffe Cioccolato – Cafea Măcinată Aromată – 125gr

14,90 lei

Barbaro Caffe Cioccolato – Cafea Măcinată Aromată – 125gr

Barbaro Caffè Cioccolato este o cafea măcinată aromată, cu un delicios gust de ciocolată. Fiecare pachet conține 125 de grame de cafea de calitate superioară, prăjită și măcinată pentru a oferi o experiență plăcută de degustare.

Această cafea combină aroma bogată a cafelei cu aroma dulce și catifelată a ciocolatei. Prin utilizarea ingredientelor de înaltă calitate și procesul atent de prăjire, se obține o cafea echilibrată, cu un gust plin și o notă subtilă de ciocolată.

Cafeaua măcinată Barbaro Caffè Cioccolato poate fi pregătită în diverse moduri, cum ar fi filtru, espresso sau cafetieră, în funcție de preferințele personale. Fiecare înghițitură vă va răsfăța simțurile cu aromele sale atrăgătoare și gustul său delicios de ciocolată.

Pachetul de 125 de grame este ideal pentru a vă bucura de mai multe cești de cafea sau pentru a fi oferit ca un cadou special pentru iubitorii de cafea și ciocolată. Fiind ambalată în mod sigur și sigilată, cafeaua menține prospețimea și aroma sa în timp.

Barbaro Caffè Cioccolato este o alegere excelentă pentru cei care doresc să experimenteze o cafea măcinată aromată, îmbogățită cu aroma intensă și plăcută a ciocolatei, aducând un rafinament aparte în fiecare ceașcă.

Stoc epuizat

Barbaro Caffe Cioccolato – Cafea Măcinată Aromată – 125gr

Stoc epuizat