Cafea Boabe

Afișez toate cele 24 de rezultate

Cafeaua de dimineata, ritualul tau din fiecare zi

La fel ca tine, sunt probabil miliarde de oameni in lume care isi incep ziua cu o ceasca de cafea fierbinte si aromata. Sunt o multime de tipuri de cafea, asa ca este imposibil sa nu gasesti acel sortiment care sa iti fie pe plac. Dar, pentru cea pe care o prepari chiar tu, acasa, foloseste cafea boabe si nu gata macinata.

 

Cumpara-ti o rasnita

Daca vrei sa te bucuri cu adevarat de cafea buna acasa, cumpara cafea boabe si o rasnita. Vei fi imediat cucerit de gustul aparte al licorii obtinute, care te va convinge ca ai facut cea mai buna alegere. Dupa cum bine sttii, boabele de cafea incep sa-si piarda din proprietati pe masura ce sunt mai mult procesate. De aceea, recomandarea specialistilor este sa iti rasnesti singur cafeaua, pentru a mai evita folosirea unui produs care a fost procesat de mai multe ori si astfel sa nu mai fie chiar atat de gustos.

 

Cafea boabe diverse branduri

Chiar daca ti se pare o gluma, se recomanda ca macinarea cafelei sa fie facuta chiar inainte de prepararea acesteia. Este chiar o mare pierdere sa cumperi cafea boabe, de buna calitate, sa dai destui bani, si apoi aceasta sa isi piarda din calitati din cauza ca ai macinat-o prea devreme.

Imediat dupa ce ai rasnit cafeaua, poti sa o prepari dupa bunul plac: la ibric, la cafetiera – pentru a scapa de zat si a te bucura de o aroma mai puternica, sau cum preferi tu. Bucura-te de momentul tau special, alaturi de o cafea buna, si ziua va fi dintr-o data mai usoara!