Cafea Măcinată

Afișez toate cele 11 rezultate

-13%
-14%
-30%

Cafeaua macinata, preferata romanilor Majoritatea romanilor, atunci cand vine vorba de cafea, o prefera pe cea macinata. Chiar daca nu crezi, statisticile nu mint si spun că aproximativ 80% dintre romanii care consuma cafea in mod regulat o folosesc pe cea gata macinata, indiferent daca mai apoi o prepara la ibric sau la filtru. Care ar fi explicatia acestui lucru, in conditiile in care stim cu totii ca specialistii recomanda cafeaua boabe, care sa fie macinata chiar inainte de consum.   Pret scazut Principalul avantaj al acestui tip de cafea este pretul destul de scazut. Rafturile magazinelor alimentare, mai mici sau mai mari sunt pline de astfel de produse, unele dintre ele la preturi chiar mici, ceea ce, trebuie sa recunoastem, este principalul criteriu de selectie al celor mai multi ”cafegii” autohtoni.   Usor de procurat Cel de-al doilea avantaj al cafelei macinate tocmai ce l-am mentionat ceva mai sus. Este usor de procurat, spre deosebire de cea boabe, pentru care s-ar putea sa mergi ceva mai mult decat pana la magazinul din coltul blocului.   Se prepara rapid Indiferent daca alegi sa o prepari la filtru sau la ibric, cafeaua macinata este usor de preparat. Si chiar rapid, pentru ca nu mai stai si rasnesti boabele inainte, iar cand timpul este deja un lux pentru tine, deja ai inteles ce vrem sa spunem.   Cafea de calitate inferioara?! Multi dintre adevaratii iubitori de cafea sunt de parere ca produsul gata macinat este mai slab calitativ. Evident, au si ei partea lor de dreptate, dar hai sa recunoastem: atunci cand esti pe graba sau nu ai bani pentru cafea boabe, te poti multumi si cu una gata macinata.