Capsule Cafea


Capsule cafea

Pentru cei care apreciază calitatea și gustul adevărat al cafelei, vă oferim peste 500 de arome, concentrate în capsule cafea, care nu trebuie să lipsească din aparatul de cafea.

Poți alege diverse sortimente de la cele mai renumite branduri: Sistem Dolce Gusto, Nespresso, Aroma Vero, Fior Fiore, Iperespresso, Lavazza Blue, A Modo Mio, Espresso Point, Bialetti, Cafissimo, Caffitaly, Nescafe Dolce Gusto.

Poți încerca ce vrei: capsule cafea intenso, espresso, cappuccino, latte macchiato. Și opțiunile tale nu se opresc aici. Descoperă varianta potrivită, gustul perfect al cafelei care îți face ziua mai frumoasă!

Ce părere ai de capsulele de cafea?

Există multe persoane care nu concept să îşi înceapă ziua fără cafeaua de dimineaţă. Dar, de regulă nu se opresc la cea consumată acasă, sau nu au timpul necesar pentru a o savura şi prepara acolo, aşa că profită de espressorul de cafea de la birou pentru a-şi lua doză de cofeină.

De regulă, aceste aparate folosesc capsule de cafea. Şi atunci, apare întrebarea: este mai bună cafeaua astfel preparată?

Doza perfectă în fiecare capsulă de cafea

Spre deosebire de cafeaua gata măcinata, aceste capsule au avantajul că nu îşi pierd deloc din aroma şi savoare. Trebuie doar să ai grijă unde le depozitezi, şi mai ales în ce condiţii. De aceea, se recomandă păstrarea lor în locuri răcoroase, fără umezeală şi nu direct sub razele soarelui.

În fiecare astfel de capsulă există doza perfectă pentru o cafea delicioasă, aşa că nu trebuie să mai calculezi câte linguriţe de cafea sau pui, sau dacă să mai adaugi zahăr, pentru a nimeri cafeaua perfectă.

Se prepară rapid

Să faci o cafea atunci când ai la îndemână un aparat şi capsule la cafea este cel mai uşor lucru. Doar introduci capsula şi apoi apeşi butonul de start şi în cel mai scurt timp te vei bucura de o cafea fierbinte şi delicioasă.

Varietate de arome

Producătorii de capsule de cafea au oferta generoasă în ceea ce priveşte aromele. Dacă vrei, poţi experimenta în fiecare zi un tip nou de cafea, care va avea de fiecare dată un gust perfect. Dacă procedezi astfel, îţi vei găsi mai rapid preferată.

După cum vezi, o mulţime de avantaje, doar pentru tine. Avem însă şi un mic sfat, de final: ai grijă ca tipurile de capsule de cafea să fie compatibile cu espressor-ul tău.