AromaKaffe
  Aroma Kaffe este magazin virtual ce comercializează cafea, capsule de cafea, automate de cafea si produse complementare(accesorii).

Vrem să fim alături de iubitorii de cafea, în încercarea lor de a descoperi cafeaua care sa li se potrivească, oferindu-le numai cafea de calitate, provenita din Italia.

Promovam întodeauna calitatea de aceea aici gasiti cele mai importante brand-uri din lumea cafelei: Nescafé Dolce Gusto, Lavazza Espresso Point, illy, L’Or, Borbone, Bialetti, Gimoka, Kimbo, Italian Coffe acestea sunt cateva dintre cafelele premium pe care le gasiti aici.

Comandand produse din magazinul nostru, aveti garantia calitatii de asemenea, totodata economisiti timpul pierdut in cazul cumparaturilor in     sistemul clasic.De asemenea comezile în valoare de 150 lei beneficiază de transport gratuit.

Site-ul Aroma Kaffe.ro, denumit in continuare “Aroma Kaffe.ro”, este detinut si administrat de SOFMAR KAF S.R.L., cu urmatoarele date de identificare:

Nume Firmă:

SOFMAR KAF S.R.L.

Sediu Social:

 STR. GIB MIHĂESCU NR. 9, RÂMNICU VÂLCEA,     JUD. VÂLCEA

Cod Unic de Înregistrare:

RO42231710

Număr Înmatriculare:

J38/138/2020

Telefon:

0746144002

Email:

contact@aromakaffe.ro

3 thoughts on “Aroma Kaffe| Despre cel mai bun furnizor de cafea | 2021

 1. Ciritel Georgiana says:

  Recomand din suflet! Livrarea rapida, costul comenzii mic pentru a beneficia de trasnport gratuit, iar in momentul in care am deschis coletul in toata casa mirosea a cafea, de gust nu mai spun. Cu siguranta m-au castigat ca si client permanent

 2. Stefan Elenaserban says:

  Sunt foarte bucuroasa ca am in sfarsit cafeaua mea preferata in special cea DEK care nu se gaseste usor.
  Seriozitate si promtitudine caracterizeaza aceasta firma.Le multumesc ffffff mult si voi comanda in continoare cu aceeasi placere si emotie pozitiva….dupa anumita valoare a comenzii se acorda reducere…..O zi frumoasa!

 3. marianaionita383 says:

  Recomand sunt foarte fericită am gasit cafeaua preferata si gustoasa ,livrare foarte rapida costul foarte wau.O zi minunata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.