AromaKaffe

Aroma Kaffe.ro este un magazin online specializat în cafea, oferind o gamă variată de produse importate de cea mai înaltă calitate. Scopul nostru este de a fi alături de iubitorii de cafea, ajutându-i să descopere sortimentul perfect pentru ei. Ne concentrăm exclusiv pe cafea de calitate superioară, provenind din Italia, ceea ce garantează o experiență autentică și satisfăcătoare.

În magazinul nostru virtual, puteți găsi o varietate de produse, inclusiv cafea măcinată și boabe, capsule de cafea, automate de cafea și accesorii complementare. Ne asigurăm întotdeauna că oferim cele mai importante brand-uri din lumea cafelei, pentru a vă aduce cea mai bună selecție. Printre acestea se numără Nescafé Dolce Gusto, Lavazza Espresso Point, illy, L’Or, Borbone, Bialetti, Gimoka, Kimbo și Italian Coffee. Aceste cafele premium sunt disponibile în magazinul nostru pentru a vă oferi o varietate bogată și o calitate excepțională.

Comandând produsele noastre, puteți avea încredere că veți primi numai produse de cea mai înaltă calitate. În plus, beneficiind de avantajele cumpărăturilor online, economisiți timp prețios pe care l-ați fi pierdut în cazul achizițiilor clasice. Pentru a vă oferi și mai multă satisfacție, comenzile în valoare de 150 lei beneficiază de transport gratuit, astfel încât să puteți savura cafeaua preferată fără nicio grijă.

Site-ul nostru, Aroma Kaffe.ro, este deținut și administrat de SOFMAR KAF S.R.L., o companie dedicată pasionaților de cafea. Ne străduim să vă oferim o experiență plăcută de cumpărături online, garantându-vă autenticitatea și calitatea produselor noastre.

Nume Firmă:

SOFMAR KAF S.R.L.

Sediu Social:

 STR. GIB MIHĂESCU NR. 9, RÂMNICU VÂLCEA,     JUD. VÂLCEA

Cod Unic de Înregistrare:

RO42231710

Număr Înmatriculare:

J38/138/2020

Telefon:

0746144002

Email:

contact@aromakaffe.ro

AromaKaffe
6420 reviews
what our clients say
rating 4.84 / 5

3 thoughts on “Aroma Kaffe| Despre cel mai bun furnizor de cafea | 2021

 1. Ciritel Georgiana says:

  Recomand din suflet! Livrarea rapida, costul comenzii mic pentru a beneficia de trasnport gratuit, iar in momentul in care am deschis coletul in toata casa mirosea a cafea, de gust nu mai spun. Cu siguranta m-au castigat ca si client permanent

 2. Stefan Elenaserban says:

  Sunt foarte bucuroasa ca am in sfarsit cafeaua mea preferata in special cea DEK care nu se gaseste usor.
  Seriozitate si promtitudine caracterizeaza aceasta firma.Le multumesc ffffff mult si voi comanda in continoare cu aceeasi placere si emotie pozitiva….dupa anumita valoare a comenzii se acorda reducere…..O zi frumoasa!

 3. marianaionita383 says:

  Recomand sunt foarte fericită am gasit cafeaua preferata si gustoasa ,livrare foarte rapida costul foarte wau.O zi minunata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *