Sistem Lavazza Espresso Point

Afișez toate cele 33 de rezultate

-15%
(6) 55,90 lei
-14%
(4) 59,90 lei
-15%
(5) 55,90 lei
-14%
-13%
-17%
-17%
-21%
-8%
-20%
-19%
-19%
-22%
-25%
-19%
-10%
-9%
-12%
-10%
-21%
-22%
Stoc epuizat
(3) 38,90 lei
-17%
-22%
-17%
-22%
-17%
-15%
-16%
Stoc epuizat
-15%
-15%
-15%
-20%
-29%
Stoc epuizat
(1) 249,99 lei

Capsulele Lavazza Espresso Point

Poți savura o cafea autentică, bogată în arome și gusturi intense, în confortul casei tale sau la birou. Fiecare înghițitură este o experiență deosebită, oferindu-ți plăcerea unei cafele espresso perfecte, preparată cu măiestrie.

Capsulele Lavazza Espresso Point sunt create de brandul de cafea de încredere, Lavazza, cunoscut pentru calitatea sa superioară și tradiția sa îndelungată în industria cafelei. Aceste capsule au fost special concepute pentru a-ți aduce aromele autentice și catifelate ale cafelei Lavazza în fiecare ceașcă, garantându-ți o experiență deosebită a cafelei espresso chiar la tine acasă.

Indiferent dacă ești un pasionat al cafelei puternice și intense sau preferi aromele delicate și echilibrate, capsulele Lavazza Espresso Point au o gamă diversă de opțiuni care satisfac cele mai exigente gusturi. Cu fiecare capsulă, vei descoperi notele distincte și bucuria de a savura o cafea de înaltă calitate, preparată rapid și fără efort.

Sistemul Lavazza Espresso Point

Este ușor de utilizat, asigurându-ți o preparare rapidă și simplă a cafelei. Pur și simplu introdu capsula în aparat, apasă butonul și vei obține un espresso perfect, cu o cremă bogată și aromă intensă. Astfel, vei putea savura cea mai bună cafea în doar câteva momente, fără a fi nevoie să te deplasezi la cafenea.

Cu Lavazza Espresso Point, poți personaliza și experimenta cu diferite arome și arome speciale, în funcție de preferințele tale individuale. Descoperă selecția noastră de capsule, care cuprinde opțiuni diverse, de la espresso clasic, până la arome inovatoare și ediții limitate. Indiferent de alegerea ta, fiecare ceașcă va fi o călătorie în lumea fascinantă a cafelei, oferindu-ți momente de răsfăț și plăcere autentică.

Alege capsulele Lavazza Espresso Point și bucură-te de o cafea de cea mai bună calitate, preparată într-un mod simplu și convenabil. Redefinește-ți experiența cafelei și transformă fiecare zi într-un moment special, alături de aroma și savoarea inconfundabilă a cafelei Lavazza.